July 29, 2018

Popullsia myslimane e fshatit Xathë , viti 2015

Keto te dhena jane marr ne fshatin Xathë te Pukes nga Gezim Kopani me date 16.04.2015 dhe te arkivuara prane Myftinise Puke me nr.prot:98, date; 26.06.2015

Nr
Emer
Mbiemer
Pjestar
1
Ajet
Vela
3
2
Adem
Mula
5
3
Ajet
Zmaka
8
4
Agim
Zmaka
7
5
Ali
Latifi
6
6
Arif
Asllani
6
7
Arif
Islami
6
8
Bafti
Mula
4
9
Latif
Uka
4
10
Musa
Xhauri
5
11
Shaban
Xhauri
5
12
Fadil
Vela
6
13
Ismet
Vela
6
14
Imer
Vela
10
15
Ramadan
Mula
7
16
Imer
Mula
5
17
Rexh
Zmaka
4
18
Shpetim
Koleci
6
19
Hysen
Koleci
5
20
Selman
Koleci
6
21
Rrustem
Hajdari
2
22
Eduart
Latifi
8
23
Jaho
Xhauri
1
24
Fehim
Xhauri
6
25
Bajram
Vela
5
26
Islam
Xhauri
5
27
Hysni
Latifi
6
28
Riza
Vela
9
29
Astrit
Latifi
1


Total
157


Pergatiti
Gezim KOPANI

(Fotografi e bere gjate muajit Ramazan ne fshatin Xathe , 2018)Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com