July 19, 2018

Dituria ...

"Dituria pa veprimtari eshte kotesi. Ndersa veprimtaria pa dituri eshte marrezi."

Thene nga: Imam el Gazali *


*Imam Gazali lindi me 1058 ne qytetin Tuz te Horasanit dhe vidq ne vitin 1111 te kalendarit gregorian.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com