July 05, 2018

Fitimi me i mire

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

"Fitimi  me i mire eshte fitimi qe njeriu e fiton me duart e veta (ne rrugen e paster e te drejte), dhe tregtia ne te cilen nuk ka mashtrim."

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com