December 30, 2015

Pergjigje per ata qe çeten Puke-Mirdite e quajne Mirdite-Puke

Disa element me dashja ose jo, shtremberojne te verten rreth historise se  Pukes dhe ketu e kam fjalen per Çeten Puke-Mirdite.
Keto element te cilet kete çete e quajne Mirdite-Puke u jap kete pergjigje duke ju publikuar faktet se ajo eshte quajtur Puke-Mirdite.
Ky gabim nuk duhet toleruar , se pastaj ashtu ngel.
Pergatiti: Gezim KopaniContact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com