December 30, 2015

Puka ne hartat e shek.17

Vendbanimet e Pukes ne shekullin 17. Harata eshte bere nga nje gjeograf Italian dhe ka ne fokus shtratin e lumit Drin dhe Buna.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com