October 24, 2015

Fotografia e imam Qazim Nushit dhe Abdullah Laçit

Kjo eshte nje fotografi e ruajtur nga pasardhesit e Abdullah Laçit, ku ne foto eshte Abdullah Laçi dhe imami i Xhamise se fshatit Qerret Qazim Nushi.
Kjo fotografi eshte ruajtur nga pasardhesit e Abdullah Laçit dhe sot ajo nddhet e publikuar tek Hani i Perparim Laçit ne Puke.

Publikon: Gezim Kopani
Date; 24.10.2015Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com