March 17, 2015

Nga miresia e vogel tek shperblimi i madh

Tregohet se:

Dikur nje nene e nje udheheqesi islam, ndertonte xhami, spitale, kroje etj. Nje here , duke vizituar nje spital qe ishte duke e ndertuar,  pa ne suvane e murit nje milingone e cila ngulfatej. Ajo e nxori dhe e ktheu ne bar.
Pasi kishte vdekur, e pane duke shndritur fytyra e saj (me nure xhenneti) nga bukuria. 
Tregohet se meleket paskan pyetur njeri tjeterin se si arrit deri ne kete grade?
Njeri nga ato tha: Jo, ne ndertimin e xhamiave, as spitaleve dhe krojeve, por e fitoi per shkak se shpetoi nje milingone.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com