June 29, 2022

Me koreografin Riza Hoxha

Kisha sot per vizite koreografin e njohur pukjan Riza Hoxha i cili me dhuroj librin me titull: "Riza Hoxha Mjeshtri i valles pukjane." Me koregrafin Riza Hoxha kam pasur bashkepunime sidomos ne rastet e festes se Bajrameve ku nepermjet valles se Kabashit besimtaret festojne ne obrrin e xhamise festen e Bajramit.
Festimi i Bajrameve me vallen e Kabashit ka qene tradite e myslimaneve te cilet e festonin festen me hare dhe vizita ne familje. 

Date; 29 qershor 2022

Gezim KOPANI


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com