February 15, 2014

Familja e Jemin Kopani , vite me pare

Familja e Jemin Kopanit sebashku me bashkeshorten e tij Havë Kopani dhe femijet:
Qazim , Mine, Fatime, Xhevdet dhe Xhemalie. Viti 1979.
 
Familja e Jemin Kopani sebashku me femijet; MIne, Xhevdet dhe Xhemalie . Viti 1979
                                         
Ne fotografi Jemin Kopani . Fotografi e bere ne Shkoder viti 1964
      
Havë dhe Xhevdet Kopani 
                                                     
Nxenesit e klases VII B ne shkolle e fshatit Kabash , Puke
Ne fotografi edhe Xhevdet Kopani (Viti 1982)
Ne fotografi Jemin , Xhevdet dhe Fiqerete Kopani - Delia . Viti 1979
                                              
Ne fotografi Jemin Kopani me Pare Dunga , viti 1979
                                               
Qazim Kopani , Muhamet Sula dhe Xhevdet Kopani . Fotografi e bere ne Iballe , Puke.
                                         

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com