November 18, 2015

Libri qe flet per historin e Shqiperise dhe shqiptaret, i pergatitur nga Ali Galip beu

Nje publikim interesant nga Mufid Yuksel i cili ka publikuar nje liber qe flet per Historin e Shqiperise dhe shqiptareve. Shkruar nga Ali Galip beu i biri i Sulejman Spahut nga Vranja. Libri eshte pergatutur per tia paraqitur Sulltan Abdulhamitit te II-te

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com