April 17, 2019

Sadakaja gjate muajit Ramazan


Transmetohet se nje burre shkon tek Profeti Muhammed a.s. dhe e pyet:
-O i Derguari i Allahut xh.sh, cila sadaka eshte me madhe ?
Profeti Muhammed a.s. eshte pergjigjur:
-"Sadakaja e dhene gjate muajit Ramazan." (Tirmidhi)
Pergatiti
Gezim KOPANI

Per te mesuar me shume rreth Sadakas kliko ketu: SADAKAJA


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com