August 03, 2018

Profeti Muhammed a.s. i kerkonte Allahtu xh.sh ta mbroj nga...


Trasmetohet se Profeti Muhammed a.s. i eshte lutur Allahut duke thene:

"Zoti im! Kerkon mbrojtje nga Ti nga brengat dhe deshperimi!
Kerkoj mbrojtje nga Ti prej paaftesise dhe pertacise!
Kerkoj mbrojtje nga Ti nga frika dhe koprracia!
Kerkoj mbrojtje nga Ti nga mbytja ne borxhe dhe tirania e njerezve."  (Ebu Davudi)

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com