April 06, 2020

Hadithe qe flasin per semundjet ngjitese

Ibn Abassi tregon se Muhammedi a.s. ka thene: "Personi i semure nga nje semundje ngjitese mos ti bej vizite personit te shendoshte." (Buhari)


Ndersa ne nje hadith (thenie) tjeter thote: "Folni me te semurin qe ka semundje ngjitese (permend semundjen ngjitese "Lepra") nga nje largesi sa nje apo dy gjatesi shtize."
(H.Daif shenuar nga Abdullah bin Ahmeti, dhe Hejsemi ne Mexhma 5/101)


Ne nje hadith per Lepren (gerbulen), Muhammedi a.s. thote: "Ikni nga njeriu i semur me "Lepra" , ashtu sic ikni nga luani." (Buhari)

Keshtuqe duhet treguar shume kujds semundjeve ngjitese sic eshte rasti i covid19Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com