January 31, 2021

Lartesia e maleve te rrethit Puke

Maja e Kunores ne fshatin Meçe-Puke pjese malit te Krrabit


Rrethi i Pukes ka nje siperfaqe prej 1034 km2. Kufizohet me; Shkodren, Lezhen, Mirditen, Kukesin, Hasin dhe Tropojen. Rrethi i Pukes dallohet per relievin e saj thyer me male dhe kodra te shumta. Mali ma i larte eshte mali i Munelles me 1991 m mbi nivelin e detit, mali i Krrabit me 1680 m, Kunora e Dardhes me 1668 m dhe Mali i Terbunit me 1500 m mbi nivelin e detit.

Pergatiti
Gezim KOPANI
Maja e topit, Munell (1910 m mbi nivelin e detit)

Rruga qe te dergon ne malin e Munelles


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com