November 02, 2013

Nostalgji (I) Fotografi

Stanboll  2003 

Stanboll 2003

 Stanboll 2007

 Stanboll me shoket e dhomes 2004

 Stanboll 2004

 Stanboll 2007

 Konaku, Medreseja Shkoder 2011 Me Rafet Bilaç dhe Qazim Kopani

 Xhamia e fshatit Kryezi, me Armir Mehaj

 Shkoder, Xhamia e Parruces

 Stanboll 2002

 Pogradec me drejtuesit e Komunitetit Mysliman te Shqiperise 

 Gjate nje inspektimi ne Konviktin islam Puke, dega e djemve

 Konvikti islam Puke

 Gjate nje vizite ne Myftinin e Pukes nga Namik Dokle , Ndue Kola dhe Rrustem Struga 

 Gjate panairit te Kabashit sebashku me deputetin Rexhep Uka etj.

 Me antarin e Keshillit te Myftinise Puke Halit Ringaj

  Nga vizita e N/Kryetarit te KMSH Bujar Spahiu

 Ne Mal te Zi

 Ne Dubrovnik

 Gjate zgjedhjes se antareve te Keshillit te Xhamise Puke, 2007

 Pas nje takimi, Shkoder 2007

 Gjate nje iftari ne Puke, 2010

 Pas nje iftari, Puke 2007

  Me Gjyshen !

Pnimet per ndertimin e rrethimit  teXhamise Pukes

Me nxenesit e kursit Islam Puke

 Ne kalan e Shkodres

 Ne kalan e Shkodres

 Sebashku me babin tim

 Sebashku me gjyshen 

 Pas pritjeve zyrtare me rastin e Fiter Bajramit 2011

 Shoket e Matures te vitit 2002, Medreseja e Tiranes.

 Gjyshja

 Sebashku me Adem Alia

 Ne fshatin Rrape 2007Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com