November 21, 2017

Poezi nga Fran Vukaj per Gezim Kopanin

Doja te ndaj me Ju nje supriz qe me beri diten e shtune 11 nentor 2017, ku regjizori Fran Vukaj te cilin e falenderoj publikish per poezin si dhe ato qe me derguan videon (kende te ndryshme) 


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com