December 07, 2014

Zgjerimi i Qabes, zbulon murin e vjeter ndertuar ne kohen e Perandoris Osmane.


Zgjerimi i Qabes, zbulon murin e vjeter ndertuar ne kohen e Perandoris Osmane.

Lajmi eshte bere i ditur nga kryeinxhinieri turk Hikmet Toplu. Ai beri te ditur se gjate punimeve per zgjerimi e Qabes eshte zbuluar nje kolon e vjeter e kohes se Perandorise Osmane. Sipas  te dhenave tek kjo kolon eshte vendi ku hz.Muhammed a.s mori mesazhin nga Allahu xh.sh mbi rendesin e nates e Kadrit. Po ashtu eshte gjet dhe nje pllak qe flet mbi udhetimin e hz.Muhammed a.s. ne naten e Miraxhit.

Pergatiti
Gezim Kopani

Fotografit te bera ne Qaben e Bekuar (Sherife)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com