November 16, 2018

Profeti Muhammed a.s. do therras: Umeti im , Umeti im !

Nga deshira e madhe qe Profeti Muhammed a.s. ka per ti takuar vellezerit e tij mysliman, diten e Gjykimit Allahu xh.sh. do e ringjall te parin Profetin Muhammed a.s.

Sipas transmetimeve kemi se profeti Muhammed a.s. nga deshira per te takuar popullin e tij do filloj te therras:
"Umeti im, Umeti im ! Per shkak te thirrjes dhe pergjerimit te tij, i vijne prane Profetit Muhammed a.s. meleket dhe i thote: "O Muhammed ! Mos e bej me kete pergjerim e kete thirrje pasi nuk e di se cfare kane bere ata pas teje.
Pas kesaj (tregohet se Muhammedi a.s. u informua per gjynahet e bera nga umeti i tij) dhe tha: Larg meje, larg meje."
                                                              (Buhari, Muslim etj)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com