November 12, 2023

Vizita e Kryetarit te Sofres Pukjane ne Myftinin e Pukes

Me date 11.11.2023 Kryetar i Sofres Pukjane Rrok Gjoka i shoqeruar me antaret e tjere biznesmen te kesaj sofre si dhe Deputet ne Kuvendin e Republikes se Shqiperise Lodovik Hasani dhe Frrok Gjini zhvilluan nje vizite ne Myftinin e Pukes. Nder te tjera ata shprehen urimin e tyre me rastin e perurimit te rindertimit te xhamise se vjeter te Koder Hanit Puke. (Date; 11 nentor 2023)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com