June 01, 2018

Nje kokerr hurume mund te te bej banor te xhennetit

Nje here Aisha r.a. tregon:
"Nje grua e varfer, bashke me dy vajzat e saj per krahu me erdhi ne dere. I dhashe tri kokrra hurma te thata. U dha nga nje kokerr hurme vajzave. Kurse nje kokerr e futi ne gojen e vete, por vajzat kerkuan ta hanin edhe kokrren e hurmes nga goja e nenes se tyre. Gruaja e nxorri hurmen nga goja dhe ua ndau dy vajzave te saj. Kjo gje me pelqeu shume dhe i tregova Profetit Muhammed a,s per kete.
Pasi e degjoi, profetit Muhammed tha: "Per hater te kesaj hurme Allahu xh.sh e ka bere banore te xhennetit."
(Muslimi)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com