June 20, 2018

Kapllan Laçi (1908-1993)

Kapllan Ismail Laçi (1908-1993)


Kapllan Laçi ka lindur ne Laçajt te Pukes ne vitin 1908. Kapllani eshte djali i Ismail Osman Laçit (1815-1945) i cili ka qene Kryetar ne Mexhlisin e Kajmekamit te Kazase se Pukes. 
Ashtu sikurse te paret e tij, Kapllani qe ne moshe te re mori mesime te vyera ne Mejtepin e xhamise se vjeter te Koder Hanit Puke.
Kapllani eshte shquar per zgjuarsin e tij duke ndikuar ne shuarjen e shume konflikteve. Ai eshte i njohur si pajtues gjaqesh ne zonen e Pukes dhe me gjere. Ne moshen 85 vjecare Kapllani i dorezoj shpirtin Allahut xh.sh. 

                                                                                                                                    Pergatiti
                                                                                                                                    Gezim KOPANI Shenim: Materiali eshte ne punim...

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com