December 21, 2018

Kerkoj mbrojtjen nen driten Tende

Transmetohet se nje here Profeti Muhammed a.s. ka bere kete lutje gjate kohes gje ndodhej ne Taif;
"O Allah, une tek Ti ankohem per dobesine e fuqise time, dobesin e strategjise time dhe mosvlersimin nga njerezit. Ti je me i Meshirshmi i atyre qe tregojne meshire. Ti je Zoti i te shtypurve dhe Ti je Zoti im. Ne doren e kujt do me lesh, ne doren e te largetit qe do te me perbuze, apo te armikut te cilit Ti i ke dhene fuqi mbi mua. Nese Ti nuk je i zemeruar me mua, atehere per mua cdo gje eshte ne rregull. Por falja Jote eshte me e mire per mua. Une kerkoj mbrojtje nen driten Tende. Prej se ciles erresire eshte ndricuar dhe mbi te cilen qendron e ardhmja e kesaj bote dhe e botes tjeter. Kerkoj qe zemerimi Yt te mos bjere mbi mua dhe pakenaqesia Jote te mos me shoqeroje mua. Eshte e drejta Jote te me qortosh derisa te kenaqesh dhe nuk ka force dhe fuqi pervecse me Ty."

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com