January 31, 2019

Llukmani: Njerezit me besojne per shkak te tre cilesive

Tregohet se gjate kohes se Profetit Llukman teksa ai nje dite po keshillonte njerezit, i qellon nje personi te kaloj aty pari. Pasi shikon grupin e njerezve qe ishin rrethuar Llukmanit a.s. dhe po e
degjonin me shume vemendje, pyet Llukmanin a.s.: A nuk  jeni ai ti ai qe beshe bariun sebashku me mua? Llukmani a.s. i thote: Po , une jam. Ai e pyet: Si arrite ne kete pozite qe njerezit te te degjojne kaq me vemendje e respekt? Llukmani a.s. i thote: E kam arritur per shkak te tre cilesive. Cilat jane ato? Llukmani a.s. i thote: I kam arritur per shkak te;

1. Cdo here them te verteten
2. Mbaj amanetin , premtimin
3. Qendroj larg puneve te keqia , te kota.

Pergatiti
Gezim KOPANI 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com