January 31, 2019

Njeriu bujar eshte afer Allahut xh.sh.

Tregohet se nje grua i dergon Profetit Muhammed a.s. dhurate nje triko te bere nga duart e saj. Profeti Muhammed a.s. e merr ate dhe hyn ne xhami. Njeri nga shoket e pelqu shum trikon  dhe tha: O i Derguari i Allahut! Sa e bukur kjo triko! Per shkak te bujaris se tij Profeti Muhammed a.s. trikon e re te cilen sapo e kishte marr dhurat ia dhuron shokut te tij.

Ne nje hadith Profeti Muhammed a.s. ka thene:
"Njeriu bujar eshte afer Allahut xh.sh, afer njerezve , afer xhennetit dhe larg zjarrit."
(Tirmidhi)

                                     Pergatiti
                                     Gezim KOPANI 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com