August 09, 2020

Detyrat e muslimanit ndaj çdo muslimani jane gjashte

Profeti Muhammed a.s. ka thene: "Detyrat e muslimanit ndaj çdo muslimani jane gjashte:

1. Kur ta takosh, ta pershendesesh.
2. Kur te fton , t'i pergjigjesh (fteses).
3. Kur te kerkon keshillim, ta keshillosh.
4. Kur teshtin dhe e falenderon Allahun, te lutesh per te.
5. Kur te semuret, ta vizitosh.
6. Kur te vdes, ta percjellesh xhenazen e tij." (Muslimi nga Ebu Hurejreh)


Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com