January 12, 2023

Vlera e moralit në islam

Hariz

E kan pyetur nje here babain e matematikes Harizmin se çfare eshte njeriu? Ai eshte pergjigjur duke thene: Ne qofte se njeriu ka moralin e mire, ai vlersohet me 1, nese i bukur (i pashem) atehereshtoj edhe nje 0 dhe merr vleren 10, nese eshte i pasur , atehere shtoj shtoj edhe nje 0 dhe merr vleren 100, nese eshte me prejardhje te nje familje fisnike, shtoj edhe nje 0 dhe merr vleren 1000. Por ne qoftese i iken morali i cili ka vlerin 1, atehere bie dhe vlera e njeriut, dhe pas ngelen vetem 0 te cilat nuk ka asnje vlere ne vetvete.

Pergaiti
Gezim KOPANI


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com