May 20, 2024

Myftinia Tiranë reagon për rastin e “martesës” pabazë ligjore mes dy individësh të së njejtës gjini

Postimi ne fb i Myftinise Tirane

Myftinia Tirane nepermjet nje deklarate ka reaguar ne faqen e saj ne fb mbi "martesen" pabaze ligjore mes dy individesh te se njejtes gjini. Me posht reagimi i plote i Myftinise Tirane


Deklarate

Myftinia Tirane ka percjelle me shqetesim aktin e pabazur ligjerisht te nje "martese" mes dy individesh te se njejtes gjini te mbajtur ne ambientet e nje institucioni shteteror.
Me te njejtin intesitet, Myftinia Tirane , percjell edhe shqetesimin e mijera besimtareve dhe qytetareve te Tiranes, te ciles ndjehen te irrituar para nje akti te tille i cili nuk perfaqeson as botekuptimin, as fene dhe as traditen e shqiptareve.
Zhvillimi i nje proçedure te tille ne kundershtim me ligjin shqiptar dhe Kodin e Familjes se Republikes se Shqiperise eshte nje veprim i rrezikshem per te legalizuar dhe normalizuar nje proçes qe tenton te imponohet pa deshire permes shkaterrimit te familjes dhe kultures tone kombetare.
Ne, keshillojme dhe u bejme thirrje institucioneve te jente te kujdesshem ndaj ngjarjeve te tilla duke mos u profilizuar ne drejtimin e kundert me pjesen derrmuese te votuesve dhe takspaguesve shqiptare.
Myftinia Tirane, mbetet e angazhuar teresisht dhe fuqimisht ne mbeshtetjen dhe promovimin e vlerave te familjes si thelbi i shiqerive te krijuar nga Zoti i Lartesuar per mbarevatjen e njerezimit.
Po ashtu mbetet e angazhuar ne promovimin e çdo akti i cili synon lartesimin moral te ndergjegjes tone kombetare si dhe çdo sipermarrjeje qe çon drejt mireqenies tone publike materiale apo shpirterore qofte ajo.

Myftinia Tirane

(dt. 20.05.2024)


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com