June 06, 2021

Hyri ne xhennet vetem se largoj nje penges nga rruga

Profeti Muhammed a.s. ka thene: "Nje person duke ecur has ne mes te rruges nje ferrë dhe e largon. Per kete Allahu u gezua dhe ia fali gjynahet." 

Nje nje trasmetim tjeter nga Ebu Hurejra r.a kemi se Profeti Muhammed a.s. ka thene: "Nje njeri has ne nje dege lisi ne mes te rruges dhe thote: Pasha Allahu kete une do e largoj nga rruga qe muslimanet te mos pengohen. Per kete ai hyri ne xhennet." 

Pergatiti
Gezim KOPANI


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com