May 16, 2024

Mysliman dhe katolik pas vizitave në shtëpit e fshatit Kabash , Pukë me rastin e festës së Bajramit (1958)

Kabash , Pukë (1958)

Mysliman dhe katolik pas vizitave ne shtepit e fshatit Kabash , Puke me rastin e festes se Bajramit. Fotografi eshte bere rreth vitit 1958 (muaji prill?). Me aq sa eshte arrit te identifikohen ne fotografi jane:
Nga e djatha siper: Muhamet Barxhani , Pal Marashi , Rasim Adem Cubaku , Halit Mustafa ? Bajram Imer Dema , Brahim Tahir Hadroj , Riza Avdi Barxhani ? Qamil Imer Dema.
Majtas poshte: Rexh Lek Lusha , Isa Tahir Hadroj (kembekryq) 
Sipas Gezim Hadroj fotografi eshte bere ne oborrin e shtepis se Xhemal Vocrrit .
Fotografin mund ta kete bere Kapllan Çoba?

Pergatiti
Gezim KOPANI

Shenim:
Kjo fotografi publikohet per here te pare.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com