October 21, 2017

Xhamia e fshatit Iballe pas rindertimit te saj, tetor 2017

Xhamia e fshatit Iballe pas rindertimit te saj, tetor 2017
Shenim: Nese deshironi te mesoni me shume per Xhamin e fshatit Iballe Puke dhe historin e e saj ju ftoj te 
Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com