July 15, 2022

Festa e Kurban Bajramit është festë për të gjithë

Festa e Kurban Bajramit eshte feste e bekuar pasi ate e permend Allahu xh.sh. ku thote; "Pasha çiftin dhe pasha tekun" Çifti eshte dita e dhjete e Dhul Hixhes pra dita e Kurban Bajramit ndersa teku eshte dita e Arafatit. Po ashtu per kete feste ne suren Keuther Allahu thote: "Falu dhe bej kurban per hir te Zotit tend."
Ne kete kuader besimtaret mysliman falin namazin e Kurban Bajramit dhe ato qe kan mundesi (qe plotesojne nisabin) bejne therjen e Kurbanit per hir te Allahut. Me qellim e te qenurit pran nevojtarit besimtaret ndaj mish kurbani per ta. 
Ne kete kuader edhe kete Kurban Bajram fal mbeshtetjes se shoqates V.H.K. Istanbul dhe Fondacionit Miresia u be shperndarja e mishit te kurbanit per dhjetra familje ne qytetin e Pukes dhe jo vetem.Date; 10 korrik 2022

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com