September 29, 2022

Mos shiko lotët e syve por shiko se çfarë bëjnë duart e tij

Nje gjahtar ne nje dite me ere te forte po gjuante harabela, mirpo era e forte ngriti pluhur i cili shqetesonte gjahtarin. Nga kjo atij i filluan ti rridhnin lot nga syt. Pavarsisht kesaj ai vijoj me gjueti dhe sa here qe qellonte nje harabel, ia thyente krahet dhe i fuste ne çante. Nje harabel i thote shokut: I shikon lotet, i vjen keq per ne! Harabeli tjeter i pergjigjet: "Mos shiko lotet e syve por shiko se çfare bejn duart e tij." 
(Shejbani)


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com