May 24, 2022

Lutja kur arrin në ndonjë vend

Profeti Muhammed a.s. ka thene: "Kur ndonjeri prej jush, pasi arrin ne nje vend  dhe thote kete lutje: "Eudhu bi kelimatil lahit tamati min sherri ma halek" dmth; "Me ndihmen e fjaleve te larta te Allahut kerkoj mbrojtje nga e keqja e atij qe Ai e krijoi) per aq kohe qe do qendroje aty, nuk do ta gjej asnje e fatkeqsi." (Ibn Maxhe)

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com