November 26, 2021

Edhe kjo do të kalojë !

Nje here nje mbret therret njerrezit e urte te mbreterise se tij dhe u thote: "Mendoni nje thenie e cila do te me qetesoje dhe harmonizoje gjendjen time te brendshme. Kur te jem i merzitur, te me sjell gezim, dhe kur te jem i gezuar te me terheq vemendjen qe ekziston edhe hidherimi. Nuk duhet te jete e gjate, sepse deshiroj qe ta mbaj mend lehte dhe ta kem ne zemer."
Njerezit e urte filluan konsultimet me njeri-tjetrin dhe me ne fund u paraqiten para mbretit me nje kuti te vogel brenda te ciles qendronte nje unaz ne te cilen kishte te skalitur fjalet: "Edhe kjo do të kalojë"

Gezim KOPANI 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com