November 05, 2021

Hadithe mbi fenë islame

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

"Ti besosh Allahut xh.sh. dhe mos ti pershkruash shok.
Te falesh namazin.
Te japesh zekatin.
Te agjerosh muajin  e Ramazanit.
Te besh Haxhin nese ke mundesi
."


"Islami eshte manifestim i hapur, ndersa imani (besimi) eshte çeshtje e zemres."


"Islami eshte morali i mire.""Islami eshte fe e paster. Prandaj behuni edhe ju te paster pasi ne xhennet hyne vete te pastertit."

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com