November 12, 2021

Respektimi i udhetarit

Profeti Muhamed a.s. u thote shokeve: A deshironi tju tregoj se me çfare hyni ne xhennet?
Ata i thane:_Po!
Profeti Muhamed a.s. u tha: "Te respektosh dhe ta mirepresish udhetarin." (Ebu Hurejra)Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com