November 05, 2021

Kush është në rrugen e Allahut ?


 

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

"Eshte ne rrugen e Allahut :
-Ai i cili dal nga shtepia e tij dhe punon per te mbajtur familjen dhe edukuar femijet e tij.
-Ai qe punon per te mbajtur prinderit e tij te moshuar dhe te pafuqishem.
-Ai qe punon per veten e tij me qellim qe mos te jete i varur nga te tjeret."


Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com